Transport

Bij C. Louws Transport hebben we verschillende transport mogelijkheden, hiermee zijn we uitermate veelzijdig en breed inzetbaar. Vandaar onze bedrijsslogan: C. Louws Transport voor al uw transporten!

vrachtwagenautolaadkraan

We zijn in het bezit van een vrachtwagen met een open laadruimte en autolaadkraan (zie afbeeldingen links), deze kan verder uitgebreid worden met een zelfstandige aanhangwagen. Deze combinatie is uitermate geschikt voor het vervoeren en afleveren van stukgoederen, ook wanneer er geen kraan op locatie aanwezig is voor het laden of lossen. Daarnaast kan deze combinatie ook gebruikt worden voor het vervoer van zeecontainers.

trailer-2trailer


Ook zijn we in het bezit van een gloednieuwe trekker met oprij-oplegger (zie afbeeldingen links). Hoewel de oplegger geen dieplader is, heeft hij wel een uitzonderlijk laag profiel, hierdoor hoeft er zelden rekening gehouden te worden met hoogte obstakels zoals viaducten. In tegenstelling tot een dieplader heeft de combinatie nauwelijks last van verkeersdrempels. De combinatie is hierdoor uitermate geschikt voor het vervoer van alles met wielen, waaronder stacaravans.